Soluții

Vă prezentăm OpenScape Cloud

O platformă în care vocea tradițională se îmbină cu lumea digitală, creând centrul spațiului tău digital de lucru. Total configurabilă, este cea mai flexibilă soluție de voce și colaborare de până acum.

Comunicații VoIP din Cloud

Comunicații în cloud pentru afaceri de orice dimensiune. Combinând puterea vocii de calitate și colaborarea UC.

Comunicații unificate pentru companii mari

Oferim comunicații sigure și scalabile pentru companii cu până la 500.000 de utilizatori utilizând platforme bazate pe software nativ SIP pentru VoIP și aplicații compatibile în orice mediu IT.

Aplicații și integrări pentru afaceri mici & mijlocii

Enterprise Express este o soluție integrată de UC, mobilitate și Contact Center pentru companii de până la 5.000 de utilizatori. Este alegerea perfectă pentru întreprinderile mijlocii care caută o soluție de comunicare simplă de utilizat, dar puternică.

Integrări de Comunicații Unificate cu aplicații pentru afaceri

Integrarea comunicațiilor VoIP cu aplcațiile de afaceri ( CRM, ERP, HelpDesk etc.) aduce beneficii majore proceselor de afaceri stimulând productivitatea și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Eficientizați procesele de business utilizând cea mai performantă soluție de Contact Center Enterprise găzduită în cloud privat.

Session Border Controller

Obțineți securitate de ultimă generație pentru comunicații unificate cu protecție pentru trunchiul SIP, securitate și criptare către rețea, birouri și utilizatori. Soluție ce stă la baza aplicațiilor de voce și securitatea accesului pentru cei ce lucrează de acasă.

Consultanță și design de soluții integrate

Reduceți diferența dintre soluțiile tradiționale și tehnologia modernă cu o abordare de arhitectură convergentă care vă oferă totul: gamă completă de aplicații integrate cu Ai și RPA plus toate beneficiile unei productivități sporite.

Remote Branch pentru sucursale globale

Gestionați-vă compania cu mai multe site-uri și lucrătorii de la distanță, păstrându-i conectați cu funcțiile UC pe care se pot baza, totul de pe o singură platformă ușor de gestionat.

Managementul și securitatea rețelelor

Ajutați-vă echipa IT să mențină o rețea de comunicații de înaltă performanță și siguranță. Sunteți mereu în contact, de oriunde, în siguranță, astfel încât să puteți lucra mai inteligent și mai eficient.

Ai nevoie de mai multe informații?