Despre noi

Cine suntem

În anul 2006, compania este fondată sub numele de Siemens Enterprise Communications, în urma unui proces de carve-out. Business-ul a funcționat, pe parcursul a patru ani, ca divizie în cadrul Siemens SRL, lider global în comunicații unificate.

Luna mai a anului 2010 a adus schimbări importante. În urma unei decizii globale a Siemens de a reorganiza afacerile, compania își schimbă acționariatul și devine Enterprise Business Systems, păstrând expertiza în proiectarea, livrarea și implementarea echipamentelor de comunicații pentru companii.

Cu o experiență de peste 15 ani, Enterprise Business Systems se menține în rândul jucătorilor importanți de pe piața furnizorilor de soluții complexe de comunicații, menținându-și promisiunea de a oferi calitate, expertiză, deschidere.

Misiunea noastră

Soluțiile noastre sunt gândite atent, proiectate cu grijă și implementate cu imaginație. Serviciul către client vine instinctiv de la o echipă de profesioniști dedicați, energici, care își iubesc meseria. Reputația noastră se construiește zi de zi, cu fiecare soluție, cu fiecare client, de fiecare dată fără greșeală.

Enterprise Business Systems este un loc plin de energie, culoare și bună dispoziție.

Deținem expertiza necesară pentru a vă oferi cele mai bune soluții, adaptate la nevoi specifice, care să conducă la îmbunătățirea productivității, eficientizarea modului de lucru și optimizarea de costuri.

Suport 7/24

Răspuns rapid

Servicii Profesionale

ROI rapid

Soluții Integrate

Scadem costurile operaționale

Real-time analytics

Accelerăm creșterea afacerii

Sistemul de Management al Calității aplicabil activităţilor de vânzare, instalare şi service pentru telecomunicaţii fixe şi mobile.

Sistemul de management de mediu este aplicabil activităților de vânzare, instalare și service echipamente pentru telecomunicații fixe și mobile.

Sistemele de management ale securităţii informaţiei sunt aplicabile activităţilor de vânzare, instalare şi service echipamente pentru telecomunicaţii fixe şi mobile..

Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale este aplicabil activităților de vânzare, instalare și service echipamente pentru telecomunicații fixe și mobile.