Despre noi

Cine suntem

În anul 2006, compania este fondată sub numele de Siemens Enterprise Communications, în urma unui proces de carve-out. Business-ul a funcționat, pe parcursul a patru ani, ca divizie în cadrul Siemens SRL, lider global în comunicații unificate.

Luna mai a anului 2010 a adus schimbări importante. În urma unei decizii globale a Siemens de a reorganiza afacerile, compania își schimbă acționariatul și devine Enterprise Business Systems, păstrând expertiza în proiectarea, livrarea și implementarea echipamentelor de comunicații pentru companii.

Cu o experiență de peste 15 ani, Enterprise Business Systems se menține în rândul jucătorilor importanți de pe piața furnizorilor de soluții complexe de comunicații, menținându-și promisiunea de a oferi calitate, expertiză, deschidere.

Misiunea noastră

Soluțiile noastre sunt gândite atent, proiectate cu grijă și implementate cu imaginație. Serviciul către client vine instinctiv de la o echipă de profesioniști dedicați, energici, care își iubesc meseria. Reputația noastră se construiește zi de zi, cu fiecare soluție, cu fiecare client, de fiecare dată fără greșeală.

Enterprise Business Systems este un loc plin de energie, culoare și bună dispoziție.

Deținem expertiza necesară pentru a vă oferi cele mai bune soluții, adaptate la nevoi specifice, care să conducă la îmbunătățirea productivității, eficientizarea modului de lucru și optimizarea de costuri.

De ce să lucrați cu noi?

Prin utilizarea soluțiilor oferite de noi, compania dumneavoastră va putea beneficia de următoarele avantaje:

Comunicare și colaborare eficiente: Soluțiile noastre integrate facilitează comunicarea fluidă între angajați, indiferent de locația lor geografică sau de dispozitivul folosit. Vom asigura o colaborare mai bună între echipe și departamente, contribuind la creșterea eficienței și productivității organizației dumneavoastră.

Reducerea costurilor: Prin consolidarea infrastructurii de comunicații și implementarea unor soluții moderne, veți putea beneficia de o reducere semnificativă a costurilor asociate cu telefonia și colaborarea. Soluțiile noastre flexibile și scalabile sunt proiectate pentru a optimiza costurile și a îmbunătăți eficiența operațională.

Securitate și conformitate: În era digitală, securitatea informațiilor și protejarea datelor sensibile devin din ce în ce mai importante. Soluțiile noastre sunt proiectate pentru a oferi niveluri ridicate de securitate și respectă cele mai înalte standarde de conformitate. Veți avea încredere că informațiile organizației dumneavoastră sunt în siguranță și protejate.

Certificări:

Sistemul de Management al Calității aplicabil activităţilor de vânzare, instalare şi service pentru telecomunicaţii fixe şi mobile.

Sistemul de management de mediu este aplicabil activităților de vânzare, instalare și service echipamente pentru telecomunicații fixe și mobile.

Sistemele de management ale securităţii informaţiei sunt aplicabile activităţilor de vânzare, instalare şi service echipamente pentru telecomunicaţii fixe şi mobile..

Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale este aplicabil activităților de vânzare, instalare și service echipamente pentru telecomunicații fixe și mobile.

Parteneri Tehnologie: