Securitate

„Livrăm securitate pentru rețele IT complexe”

Adoptarea de noi tehnologii la locul de muncă, precum și dezvoltarea constantă a proceselor de afaceri, conduc la accentuarea presiunii puse pe resursele informatice. De asemenea, pe măsură ce tot mai multe date importante de business sunt transferate prin intermediul rețelelor corporate, sarcina de securizare a acestora este mai dificilă și mai complexă ca oricând. Contextul
intensificării activității infractorilor cibernetici și a apariției amenințărilor IT tot mai sofisticate a condus la necesitatea unei noi abordări. Nu mai este îndeajuns să gândiți securitatea în termenii unor elemente discrete din cadrul infrastructurii IT. Securitatea trebuie să-și ocupe locul în centrul tuturor operațiunilor și să existe ca parte integrată din rețelele IT și de voce.

Într-un singur an (2009-2010), atacurile hackerilor asupra serverelor de comunicații unificate au crescut cu 50%, iar 25% dintre atacurile online, realizate de infractorii cibernetici, sunt asupra comunicațiilor de voce și unificate.

În plus, provocarea de a oferi angajaților libertatea de a lucra de la distanță, de pe o multitudine de dispozitive, sporește dificultatea de a oferi, cu ușurință, o protecție solidă rețelei, infrastructurii de comunicații și, implicit, datelor cu care operează orice companie, indiferent de dimensiunile sale.
Așadar, mediul business dinamic, lipsa expertizei în domeniu a angajaților, toate provocările informatice evidențiază probleme cheie cu care se confruntă atât departamentul IT din cadrul unei companii, cât și utilizatorul final, în calitate de angajat, în momentul în care se dorește instituirea comunicațiilor securizate.

Enterprise Business Systems deține expetiza, soluțiile și serviciile de consultanță potrivite pentru a vă menține siguranța afacerii, indiferent de dimensiuni sau resurse!