OpenScape Cloud

Vă prezentăm OpenScape Cloud

O platformă în care vocea tradițională se îmbină cu lumea digitală, creând astfel spațiului tău digital de lucru. Total configurabilă, este cea mai flexibilă soluție de voce și colaborare de până acum.

OpenScape Cloud este soluția noastră de voce VoIP și colaborare UC ce oferă calitatea sistemelor de tip operator de comunicații publice, oferită din cloud.

Soluție simplă dar extrem de competitivă

Cu OpenScape Cloud beneficiați de soluții VoIP complete pentru organizația dvs. cu o configurație minimă și capacitatea de a crește sau reduce dimensiunea ei pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri – cu un preț simplu și planuri de plată pe măsură.

Cea mai flexibilă soluție a noastră

Această soluție se potrivește perfect pentru o afacere mică de 5 persoane până la o corporație globală cu mii de utilizatori. Oferă companiilor mici aceeași putere și securitate ca și corporațiilor mari… Oferă corporațiilor mari flexibilitatea unei afaceri mici.

Suita de aplicații OpenScape livrate din cloud

Clienții au cerut de ani de zile ca soluțiile noastre să fie disponibile din cloud și nu ne-am oprit până când am putut oferi aceste servicii complet din cloud – totuși, susținem și clienții noștri on premise, astfel încât să poată face tranziția fără a pierde caracteristicile existente.

O experiență dovedită, calitate mai bună

Este același serviciu ca și cumpărarea soluțiilor noastre VoIP sau Hibride on premise, dar cu capacități avansate de integrari de aplicații bazate pe cloud.

Veniți alături de noi!

Programați-vă mai jos o întâlnire și vă vom ajuta să înțelegeți cum se poate integra OpenScape Cloud în afacerea dvs.

O singură soluție, toate opțiunile de implementare

O platformă complet flexibilă care poate satisface nevoile de infrastructură pentru comunicații ale oricărei organizații, de la cloud public la cloud privat sau orice combinație între ele.

Hub-ul tău pentru locul de muncă digital

În fiecare zi auzim mai multe despre IoT, de aceea vă oferim o modalitate excelentă de a aduce acest concept în procesele de afaceri ale organizației dumneavoastră.

Valorificați infrastructura existentă

Ca platformă nativă SIP pe deplin funcțională, veți continua să beneficiați de investiția dvs. existentă în telefoane și dispozitive sau profitați de noile noastre dispozitive care aduc beneficii suplimentare angajaților și organizației dvs.

Ai nevoie de mai multe informații?