Comunicații unificate pentru întreprinderi mari

Enterprise Voice

Am învățat să comunicăm în multe moduri, dar când contează cu adevărat, folosim instrumentul care contează cel mai mult – vocea noastră.

Faceți-vă conversațiile vibrante, la birou sau în întreaga lume.

Ca parte a portofoliului OpenScape Enterprise, OpenScape Voice permite angajaților companiei dvs. să vorbească între ei, cu clienții, cu toate părțile interesate, imediat și cu empatie.

Ca soluție VoIP de sine stătătoare sau integrată cu alte aplicații de comunicații unificate, OpenScape Voice combină fiabilitatea, securitatea, scalabilitatea (până la 100.000 de utilizatori pe nod) cu implementarea flexibilă on-premise sau cloud oferind caracteristicile de care are nevoie compania dumneavoastră.

Comunicații Unificate

Sincronizăm perfect vocea cu mobilitatea, conferințele video și web, chatul, mesageria, prezența, serviciul ONS și multe altele. 

Încorporați vocea VoIP în aplicațiile dvs. de afaceri. Puteți chiar să vă unificați rețeaua de voce VoIP cu mai mulți furnizori VoIP fără a achiziționa sau administra device-uri diferite. Toate acestea realizate într-un framework elegant.

Vă oferim o serie de aplicații de care aveți nevoie pentru îmbunătățirea productivității, axate pe utilizator, oferindu-vă în același timp modalități simple și rentabile de a le cumpăra.

Ai nevoie de mai multe informații?