Servicii

Servicii pentru Ciclul de Viață al Afacerii

Obțineți o optimizare a administrării și disponibilității resurselor de comunicații și a celor IT. Oferim o gamă completă de servicii pentru companiile care au nevoie de suport în managementul comunicațiilor și managementul IT.

Instalare, Suport și Mentenanță IT

Funcționarea afacerii este total dependentă de sistemele IT și a celor de comunicații. Vă recomandăm să apelați la specialiști pentru mentenanța acestor sisteme și pentru asigurarea unei funcționări continue și optime a acestor sisteme.

Externalizare Servicii IT

Oferim soluții profesionale de voce, date, securitate și aplicații diverse, aparținând unor companii cu tradiție. Soluțiile noastre sunt recunoscute internațional, încorporând cele mai bune practici pentru serviciile de management.

Training

Pentru a fi mereu la curent cu noile tehnologii și tendințe IT, dar mai ales pentru a atinge excelența în domeniul IT, vă oferim servicii de training și cursuri de formare specializate.

Măsurători

Realizăm măsurători ale echipamentelor și rețelelor de comunicații. Definim metodologiile de măsurare adecvate diferitelor scenarii, care să permită evaluarea corectă a capacității echipamentelor de comunicații.

Consultanță

Pachetele de consultanță și design pentru soluții IT profesionale au rolul de a vă ajuta în planificarea și crearea unei infrastructuri de comunicații convergente.