Telefonați cu Microsoft Teams în orice rețea.

Utilizați acum clientul de Microsoft Teams pentru a efectua sau primi apeluri telefonice din orice rețea, de la și către orice persoană care utilizează un telefon fix sau mobil indiferent de operator sau țara de origine.

Puteți face acest lucru fie utilizând platforma de comunicații Microsoft Phone System sau utilizând propria dumneavoastră platformă de comunicații IP OpenScape Enterprise implementată în cadrul companiei sau oferită de compania noastră ca serviciu cu abonamentul lunar.

Microsoft Phone System

OpenScape Enterprise SBC for Teams-min (1)

Microsoft Phone System se adresează companiilor care dețin unul din pachetele Microsoft 365 Business (detalii aici) la care se adaugă subscripția de Microsoft 365 Phone System în valoare de 6,7 Euro/utilizator/lună alături de subscripția OpenScape SBC a cărei valoare este de 16,95 euro/lună/canal SIP Trunk ( traficul de voce se tarifează separate conform contractului încheiat cu operatorul). Microsoft Phone System reprezintă o soluție pentru companiile care adoptă comunicațiile și colaborarea în cloud și care au bine definite și structurate politicile de securitate.

 

 

OpenScape Enterprise UC pentru Microsoft Teams

OpenScape Enterprise UC pentru Teams-min

În cazul în care nu doriți să utilizați platforma Microsoft 365 Phone System însă dețineți și utilizați Microsoft Teams pentru comunicarea internă sau cu alți utilizatori ai serviciului Microsoft Teams, puteți opta pentru soluția OpenScape Enterprise UC ce vă oferă funționalitățile unei centrale telefonice IP conectate prin SIP la operatorul dumneavoastră de telefonie și are integrat un client de tip softphone WebRTC în interfața de Teams. Prin intermediul clientului WebRTC integrat ca aplicație în interfața clientului de Teams inițiați și primiți apeluri telefonice din afara grupului de Teams, din orice rețea de telefonie publică .

Indiferent de soluția aleasă, echipa de specialiști de la Enterprise Business System este alături de dumneavoastră ajutându-vă să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavostră.