Safe@Fast WiFi

Netflix Ready

Accesul la internet prin Wi-Fi este mult mai important pentru clienţi decât o şedinţă  fitness sau un mic dejun gratuit.

Accesul la internet de mare viteză, sigur şi cu acoperire totală în hotel şi anexele acestuia este absolut necesar pentru oaspeţii acestuia!

Smartphon-uri, tablete, notebook-uri – reprezintă doar câteva din accesoriile pe care oaspeţii unui hotel le au în dotare şi pentru care vor o conexiune la internet sigură şi de calitate. Prin urmare, cerinţele pentru viteză de conectare, securitate, transfer de date sau accesarea aplicaţiilor de Web Collaborations sau Skype for Business, sunt din ce în ce mai solicitate.

Doriţi să fiţi pregătiţi şi să aduceţi serviciile oferite oaspeţilor la un alt nivel?

Soluţiile simple similare celor “de acasă” nu sunt suficiente să acopere nevoile unor oaspeţi business class.Tehnicienii noştrii au o mare experientă în proiectarea şi implementarea de soluţii LAN şi WiFi cu largă acoperire şi un ridicat grad de securitate.

Gratuit sau plătit?

Servicii segmentate!

Noi nu limităm accesul oaspeţilor care au nevoie în particular de o anumită conexiune. Fiecare client are nevoie de diferite tipuri de conexiuni WiFi pentru a utiliza diferite aplicaţii sau servicii internet, de la o simplă navigare la descărcare de filme, apeluri telefonice VoIP sau video, sau realizarea unor conexiuni VPN. Sistemele noastre oferă oaspeţilor posibilitatea de a accesa internetul în orice fel de combinaţie, de la gratuit la cel plătit de tip premium sau invers. De asemeni, putem furniza oaspeţilor dumneavoastră servicii multi-tiered prin care oaspeţii pot comuta între internetul gratuit şi cel plătit şi invers în funcţie de serviciile pe care le doresc.

Safe@Fast  WiFi se integrează perfect cu orice platformă PMS mulţumită conectorilor din sistemul de managemnt centralizat.

Rapoarte & Statistici

Puţine sisteme au capacitatea de a genera rapoarte detaliate cum vă putem noi oferi prin platforma Safe@Fast WiFi. Veţi înţelege profilul clienţilor dumneavoastră doar prin cateva click-uri.

WiFi Customer Service

WiFi analytics

Vă ajută să aflaţi mai multe despre oaspeţii dumneavoastră. Safe@Fast WiFi vă ajută să înţelegeţi profilul oaspeţilor în timp real, să înţelegeţi aria de interese pe care aceştia o au precum şi profilul lor social.

WiFi marketing

Comunicaţi cu oaspeţii dumneavoastră. Safe@Fast WiFi vă oferă accesul la informaţii importante pentru a vă putea realiza o segmentare a oaspeţilor bazată pe profilul acestora. Doar cu aceste informaţii reale puteţi genera campanii de markeding direcţionate cu impact real asupra creşterii vânzărilor şi întăririi relaţiei cu clienţii.

Geo analytics

Maximizaţi potenţialul diferitelor zone din locaţia dumneavoastră. Cu Safe@Fast WiFi puteţi înţelege preferinţele oaspeţilor faţă de diverse locaţii precum cafeneaua, piscina, sala de fitness sau restaurantul, terasa sau locurile de agrement. Veţi dori să vedeţi dacă un client repetă zilnic acelaşi circuit sau nu are nici o preferinţă. Veţi ştii de câte ori frecventează anumite zone şi cât timp petrece în fiecare. Doar cunoscând obiceiurile oaspeţilor dumneavoastră veţi putea să întariţi relaţia cu aceştia transformându-i din oaspeţi în clienţi fideli.

Social WiFi

Utilizează Social Media pentru promovarea serviciilor tale. Utilizarea social media pentru a îmbunătăţi prezenţa ta socială este o parte importantă a marketingului în societatea de astăzi. Sistemul nostru Social WiFi vă oferă posibilitatea de a interacţiona cu oaspeţii dumneavoastră imediat ce au sosit, în timp real făcându-vă simţită prezenţa într-un mod plăcut în grupul lor de social media.

WiFi security & legal

Fiţi legali oferind servicii legale. Safe@Fast WiFi este o soluţie ce ţine cont de toate normele în vigoare privind accesul la datele cu caracter personal ale oaspeţilor dumneavoastră. Traficul public este total separat de cel de business fiind o soluţie sigură şi protejată.

Kids WiFi

Oaspeţii stau liniştiţi ştiind copiii în siguranţă. Safe@Fast WiFi are capacitatea de a filtra conţinutul oferit de internet, lăsând copiilor accesul la un conţinut curat şi sigur.

Suport tehnic 24/7

Pentru că înţelegem cât de importanţi sunt clienţii pentru dumneavoastră, o echipă tehnică specializată veghează ca totul să funcţioneze impecabil.