Sănătate

Cum vă ajutăm

Spitalele se confruntă cu probleme importante legate de comunicarea cu pacienții în situații de urgență, dar și cu standardul de confort al acestora. Deși calitatea serviciului medical rămâne unul dintre aspectele importate pentru mediul sanitar, acesta poate primi îmbunătățiri prin asigurarea unor soluții care garantează creșterea calității și eficienței serviciilor oferite.

IP Nurse Call este o soluție standardizată, care se integrează cu succes în infrastructura IP a spitalului. Bazat pe o arhitectură client-server, folosind structura IP a spitalului, acest sistem poate ajunge direct la patul pacientului, oferindu-i comunicare eficientă cu personalul medical sau servicii multimedia de divertisment.

Ce vă oferim

Serviciul IP Nurse Call garantează securitatea și profitabilitatea investiției, folosind terminale și tehnologii inovatoare. Folosind această soluție, personalul acreditat are acces la sistemul de informații al spitalului, pentru a înregistra evidențe medicale, radiografii.

Accesul la aplicațiile clinice și resursele de la patul pacientului cresc productivitatea, iar procesul de diagnosticare este accelerat. Solutia IP Nurse Call oferă:

  • Butoane dedicate pentru apelarea asistentelor din camere, băi, holuri.
  • Divertisment: accesul pacienților imobilizați la pat la servicii multimedia: radio, TV, telefonie, video la cerere, Internet
  • Infotainment – Portal Pacienți: comandă meniuri în mod electronic, acces personal medical la fișele electronice ale pacienților.
  • Standardizarea proceselelor de comunicare, disponibilitate ridicată, integrarea cu aplicațiile specifice mediului medical.