Educație

Cum vă ajutăm

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și, implicit, cu deschiderea tot mai mare către conectivitate continuă, devine tot mai importantă construirea unor relații de comunicare dinamice între studenți și mediul universitar, pentru a facilita transferul de cunoștinte atât de necesare tinerilor pentru a face față provocărilor academice și nu numai. Scopul nostru este de a avea un aport în creșterea impactului educației universitare, punând la dispoziția instituțiilor de profil instrumentele necesare gestionării mediului de educație și a celui administrativ.

Ce vă oferim

Construim împreună cu clienții noștri toate componentele unei arhitecturi complexe:

Comunicațiile

Asigurăm aplicațiile și platformele de comunicații, care, împreună cu infrastructura, permit eficientizarea și integrarea modelelor de comunicare în procesele specifice mediului universitar. Ne asigurăm că există o comunicare optimă, indiferent de mediul folosit și de tipul de rețea.

Infrastructura de rețea

Atât pe suport de fibră optică, cât și de cupru, cablat sau wireless, asigurăm proiectarea și implementarea rețelelor, astfel incât să obținem un maximum de conectivitate către toate aplicațiile specifice și către toți utilizatorii.

Data Center

Privit ca nod esențial al infrastructurii, acesta va găzdui în condiții de maximă securitate fizică echipamentele informatice pe care rulează aplicațiile instituției de educație.

Securitatea informatică

Asigurăm protecția datelor și un acces securizat la rețea. Aplicațiile de Network Access Control și echipamentele IPS/IDS de detecție și prevenție a intruziunilor vor fi mereu la baza strategiei de securitate.

Gestiunea identităților

Asigurăm optimizarea și fluidizarea proceselor din mediul academic, prin folosirea conceptului de unică identitate, alocat unei resurse ce interacționează cu sistemul informatic.