De la Siemens la Unify

Siemens Enterprise Communications este o parte importantă din istoria Enterprise Business Systems, funcționând, timp de patru ani, sub același nume, ca divizie în cadrul Siemens SRL. În urmă cu trei ani, în urma unor reorganizări de afaceri, am început un nou capitol din povestea companiei noastre, prin schimbarea acționariatului, păstrând Siemens ca partener de încredere și reper în industria soluțiilor de comunicații.

Iată-ne, din nou, în fața unor noi schimbări, marcate de o singură dată – 15 octombrie. Siemens Enterprise Communications devine Unify, modificându-și nu doar numele, ci întreaga abordare și filosofie de business. Un nou brand, o nouă viziune, un nou mod de a comunica. Numele Unify a fost atent ales pentru a simboliza o nouă etapă, cât și o transformare a modului în care oamenii își doresc să lucreze în ziua de azi, într-un mediu de afaceri lipsit de constrângeri de distanță, dimensiuni, dispozitive și performanțe tehnice. Mesajul transmis de noul Unify se concentrează pe construirea unor soluții complexe care vor aduce o schimbare majoră a modului în care se îmbină sistemele de comunicații, procesele de business și oamenii care le utilizează.

La baza acestei metamorfoze stă Proiectul Ansible, anunțat ca o nouă platformă de comunicații securizate și de colaborare, care va îmbunătăți semnificativ productivitatea și performanța, prin intermediul agregării, experienței de neegalat a utilizatorului, precum și prin integrarea complexă cu procesele de business.

O nouă identitate corporate, o nouă viziune revoluționară, un nou focus pe viitorul comunicațiilor integrate și de colaborare. Acesta ar fi, pe scurt, noul Unify, care nu face decât să ne întărească o convingere mai veche –  transformările vin să accentueze valorile și obiectivele unei companii care și-a clădit, prin expertiză și calitate, un nume puternic.