EBSystems

Noutăți

1 noiembrie 2013

 
 
 

Deschidere. Apropiere. Expertiză.

 
 
Deschidere. Apropiere. Expertiză.
 

Enterprise Business Systems este un loc plin de energie, culoare și bună dispoziție. De la aceste caracteristici am plecat atunci când am luat hotărârea de a aduce un plus de prospețime prezenței noastre online.

 
 

Pentru a echilibra experiența companiei cu imaginea ei pe piață, am luat decizia de a aduce o schimbare atât imaginii brandului, cât și prezenței sale online.

 

Îndrumați de o echipă de profesioniști, am parcurs toate etapele necesare pentru a defini felul în care ne dorim “să arătăm”, să comunicăm și să accentuăm diferențierea față de competiție. Rezultatul: noul nostru site și noul nostru blog, pe care vă invităm să le parcurgeți.

 

Intrați în conversație! Suntem mai pregătiți ca oricând să răspundem cerințelor de business ale afacerii dumneavoastră.

 

Mai mult…

 
 

Unde sunteți în procesul

de optimizare a costurilor?

AFLATI ACUM!
 
 
 

Transformarea Unify

 
 
Transformarea Unify
 

Siemens Enterprise Communications va fi întotdeauna o parte importantă din istoria Enterprise Business Systems, funcționând, timp de patru ani, sub același nume.

 
 

În urmă cu trei ani, în urma unor reorganizări de afaceri, am început un nou capitol din povestea companiei noastre, prin schimbarea acționariatului, păstrând Siemens ca partener de încredere și reper în industria soluțiilor de comunicații.

 

Iată-ne, din nou, în fața unor noi schimbări, marcate de o singură dată – 15 octombrie. Siemens Enterprise Communications devine Unify, modificându-și nu doar numele, ci întreaga abordare și filosofie de business. Un nou brand, o nouă viziune, un nou mod de a comunica. Numele Unify a fost atent ales pentru a simboliza o nouă etapă, cât și o transformare a modului în care oamenii își doresc să lucreze în ziua de azi, într-un mediu de afaceri lipsit de constrângeri de distanță, dimensiuni, dispozitive și performanțe tehnice.

 

O nouă identitate corporate, o nouă viziune revoluționară, un nou focus pe viitorul comunicațiilor integrate și de colaborare. Acesta ar fi, pe scurt, noul Unify, care nu face decât să ne întărească o convingere mai veche – transformările vin să accentueze valorile și obiectivele unei companii care și-a clădit, prin expertiză și calitate, un nume puternic.

 

Mai mult…

 
 
 

Contact

Web: www.ebsystems.ro
Email: office@ebsystems.ro
Telefon: +40 (21) 207 73 01
Fax: +40 (21) 207 73 02

 

București

Clădirea CSDA Siriului
Strada Siriului Nr.22-26
Etaj 5 Sector 1 București 014354

 
 

Brașov

Bulevardul Muncii 22A Etaj 2
Brașov 500281

 

Iași

Str. Eternitate nr. 76
Iași 700329

 
 

Ne găsiți și pe…

Facebook  LinkedIn