EBSystems

Noutăți

Noiembrie 2013

 
 
 

Mobilitate: Afacerea ta este securizată?

 
 
Mobilitate
 

Conversațiile se întâmplă chiar în acest moment, în mișcare sau virtual, de pe orice dispozitiv pe care îl avem la îndemână. Nu folosim doar servicii de voce, ci conversăm pe chat, prin intermediul e-mailului, accesăm informații de business în cloud. Însă, când totul se mută pe dispozitivele mobile, cât de securizate rămân conversațiile noastre?

 
 

Provocarea de a oferi angajaților libertatea de a lucra de la distanță, de pe o multitudine de dispozitive, sporește dificultatea de a oferi, cu ușurință, o protecție solidă rețelei, infrastructurii de comunicații și, implicit, datelor cu care operează orice companie, indiferent de dimensiunile sale.

 

Cum integrați, într-un mod securizat, toate dispozitivele mobile în infrastructura companiei? Cum realizați acest lucru, optimizând costurile și cerințele de administrare? Răspunsul stă într-un mod de gândire diferit. Nu mai este îndeajuns să considerați securitatea în termenii unor elemente discrete din cadrul infrastructurii IT. Securitatea trebuie să-și ocupe locul în centrul tuturor operațiunilor și să existe ca parte integrată din rețelele IT și de voce.

 

Mai mult…

 
 

Parteneri

microsoft_logo cisco_logo corning_logo enterasys_logo
 
 

Proiectul Ansible

 
 
Transformarea Unify
 

O parte importantă din business sunt relațiile. Relațiile încep cu o conversație.

 
 

Unify, cunoscut ca Siemens Enterprise Communications, revine cu detalii despre Proiectul Ansible, o platformă de comunicare și colaborare securizată, care a debutat, oficial, în iunie 2013. Avand la bază interesele clienților, partenerilor și operatorilor de transport, Unify anunță o accelerare a planificării proiectului Ansible, prin includerea unor variante trial pentru clienți, ce vor apărea în luna ianuarie, cu disponibilitate generală din luna iulie, 2014.

 

De asemenea, Unify anunță că prima versiune a platformei va fi compatibilă cu patru canale de comunicare simultan – voce, video, text și schimb de ecran (screen sharing) de la distanță. Această primă versiune a platformei va oferi posibilitatea utilizatorior săi să mute conversații realizate prin intermediul mai multor canale de pe un dispozitiv pe altul, cu ajutorul unui simplu gest sau al unui swipe pentru apel. Unify a confirmat că prima versiune a Proiectului Ansible va fi livrată ca ofertă cloud-based, de tip software-as-a-service (SAAS). Mai mult, aceasta va fi proiectată pentru a completa o gamă largă de soluții existente, inclusiv portofoliul premiatului OpenScape, precum și soluțiile de telefonie corporate de la distribuitori precum Cisco și Avaya.

 

Acest anunț făcut de Unify vine în completarea lansării noului brand și a noii viziuni de business care se concentrează pe viitorul unui mod de lucru simplificat, intuitiv și personal, alături de propunerea de a redefini modul în care vom comunica și colabora zi de zi.

 

Mai mult…

Istoria comunicațiilor Unify

 

Conversațiile valoroase, cu impact asupra dezvoltării personale și profesionale, au o istorie interesantă, care a creat contextul potrivit pentru desfășurarea lor armonioasă.

Cine suntem și unde vom ajunge sunt întrebări care își găsesc răspunsuri cu fundație solidă în de unde am pornit. Iată o scurtă retrospectivă a istoriei Unify, fostul Siemens Enterprise Communications:

• 1847 Apariția telegrafului pointer.

• 1909 Centrala telefonică din Munich.
• 1927 Telegrafia Facsimile.
• 1984 HICOM
• 1987 Prima integrare a telefonului și a computerului (CTI).
• 2003 OpenScape. Prima soluție de comunicații unificate din industrie.
• 2008 Siemens AG vinde acționariatul majoritar din divizia de telecom grupului The Gores. Este fondată compania Siemens Enterprise Communications.
• 2009 Prima integrare a comunicațiilor unificate cu platformele sociale.
• 2013 Unify, noul Siemens Enterprise Communications.
• 2013 Proiectul Ansible. O perspectivă unificată. Un nou mod de a lucra.

 
 
 

Contact

Email: office@ebsystems.ro
Telefon: +40 (21) 207 73 01
Fax: +40 (21) 207 73 02

 

Enterprise Business Systems SRL

CIF: RO19753247
Reg. Com: J40/20708/2006

 
 

București

Clădirea CSDA Siriului
Strada Siriului Nr.22-26
Etaj 5 Sector 1 București 014354

 

Brașov

Bulevardul Muncii 22A Etaj 2
Brașov 500281

 

Iași

Str. Eternitate nr. 76
Iași 700329

 
 

Ne găsiți și pe…

Facebook 
LinkedIn